maandag 7 augustus 2017

4 weken

Inmiddels zijn we al 4 weken weg van Curacao. Wat gaat dat snel! Morgen vliegen we van Barcelona naar Amsterdam en dan verblijven we 3 nachten in het Kurhaus in Scheveningen. Hopelijk laat de zon zich een beetje van haar goede kant zien en blijft het  ook een beetje droog.  Na 3 nachten Scheveningen gaan we door naar het Amstelhotel. Hoewel we haast geen televisie kijken op Curacao zag ik de serie "het Amstelhotel een jaar rond". WOW wat mooi, als liefhebber van alle soorten interieur moet ik daar natuurlijk even een paar dagen sfeer absorberen en dit in mijn koffertje stoppen voor ons nieuwe huis. 

Voor ik naar Spanje vertrok, 3 weken geleden, heb ik heel wat gekocht voor het nieuwe pand. Prachtige lampen van Clayre & van  Eef, (via sfeerleven) keukenapparaat van Bosch, leuke stoelen van Ikea en ga zo maar door. Alles is nu onderweg in een zeecontainer en zal ons hopelijk eind augustus bereiken. Al het grove werk aan het huis is gedaan dus wordt het straks hoog tijd om te DIY,en. 

Ik zag dat mijn YouTube filmpje van de robuuste pot 58.000 keer!!! Bekeken is. Tsja dan staat hij in heel wat huishoudens en is het de hoogste tijd om weer wat ideeen te delen๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. 

xx Miranda 

2 opmerkingen:

  1. Nou dan kan je het Kurhaus afschrijven..... wateen afgetrapte bende zeg! Ik zeg lees de revieuws op TripAdvisor! Ik heb ook ee klacht ingediend 385,00 voor 1 nacht zeezijde met ontbijt, slapen op een kapot bed, kapotte kampen, overal vlekken in de vloerbedekking, niks geen tafelkleDen op de tafel, op ons bed Lagen de dekbedovertrekken binnenste buiten opgemaakt, haren overal van t bed tot de badkamer! Ik had overal foto's van gemaakt, en als klap op de vuurpijl..... t waardeloze ontbijt buffet! Waarbij t personeel de kruimels niet netjes mee neemt maar gewoon onder de tafels trapt, en rottende bloemen in de Vaasjes op tafel! Ik moest t je ff melden Miranda! Want t is een hoop geld en voor dat bedrag kun je beter in Hotel des Indes slapen, ik had in mijn mail vermeld dat een formule1hotel aan de Franse snelweg er beter uit ziet! Echt een afgetrapte bende t kurhaus!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat je bericht achter