donderdag 20 oktober 2016

Heet, heter heetst!

Ik heb echt voor het eerst met mijn hoofd in de koelkast gezeten hahahahaha.
De "koukleum" die ik was in Nederland heeft echt behoefte aan kou gehad de afgelopen weken.
Door Matthew viel de wind weg en daardoor was het bizar heet. Ook eergisteren raasde er een  depressie over het Caribisch gebied en zoog al "onze" wind weg.
Op die dagen denk je echt in een sauna te wonen. Maar ja wanneer ik dan op FaceBook zie dat er in Nederland weer truien en sjaals gedragen worden, dan besef ik me weer hoe fijn het hier is. Dan maar even met het hoofd in de koelkast en een extra duik in het zwembad,

Gelukkig volgde er een nacht met zeer zware onweer. Zo zwaar dat alle stoppen doorsloegen. Het leek wel een scene uit een Halloween film. Wat ging het te keer!


We schieten ondanks de warmte, donder en orkanen lekker op met het renoveren van een extra appartement. Nog heeeel even geduld en dan kan ik vol trots de foto's plaatsen :)
Ken je dat? Je begint met een badkamer op te knappen en voor je het weet wordt zelfs de tuin veranderd hahahaha. Als we het doen doen we het goed zal ik maar denken. Voorlopig is het de laatste grote klus en hopen we eindelijk wat meer te kunnen genieten van ons mooie eiland. 
We zoeken nog iemand die buiten een mooie muurschildering kan maken. Ken je iemand die in ruil voor een paar weken gratis verblijf zoiets kan doen laat het ons dan weten! 

xx Miranda


1 opmerking:

  1. Hi Miranda, krijg je ook een belonging voor de gouden tip? ;)
    Je kunt op Facebook even kijken naar het profiel van Wendy Murals. Zij heeft de muurschilderingen op Mambo Boulevard gemaakt. Hopelijk is dat de stijl die je zoekt.


    Gr. Aysa

    BeantwoordenVerwijderen

Laat je bericht achter