donderdag 8 september 2016

TROEP!!!!!


Inmiddels is ook hier het "gewone" leven weer begonnen. Denise en Nicole zijn weer in Nederland waar ze aan hun afstuderen beginnen en ook Charlotte is begonnen aan 3 HAVO.
Normaal gesproken komt er dan weer wat rust maar dit jaar loopt het even iets anders. We hebben er een 4e appartement bij. Tot 1 september was deze in de lange termijn verhuur maar nu de huurder eruit is willen we deze graag aanbieden aan onze vakantiegasten. We moeten nu te vaak melden dat we vol zitten en dat is best jammer.

Ik zou ik niet zijn als het natuurlijk helemaaaaaal anders moet hahahahaha. Een dus wordt gesloopt en verandert dat het een lieve lust is. De badkamer was veel te klein en de keuken te ouderwets.
Eruit met die rommel. Het Landhuis heeft een 5 sterren status en dan moet het natuurlijk ook wel tot in de puntjes goed zijn. Het slopen hoeven we gelukkig niet zelf te doen.  Met een gevoelstemperatuur van rond de 40 graden wordt dat echt te gek....

Een jaar geleden zaten we eigenlijk in dezelfde rommel. Ik kan het blijkbaar niet laten.....

De badkamer

De oude keuken


Het is een super groot appartement, dat dan gelukkig wel :)


Een grote master bedroomOssenbloed rood op de muren ahhhh, het is al zo warm!!Ook de voorzijde is te saai en krijgt een Landhuiswaardig aanzicht.

We hebben dus nog wel het een en ader te doen de komende weken ;)
Gelukkig houden we van de handen uit de mouwen steken of in dit geval uit het T-shirt hahaha. Het eindresultaat zit al helemaal in mijn hoofd; wel zo fijn, zo is er geen twijfel over kleuren en indeling.

Net als in Nederland is het hier ook oogsttijd. Onze papaya en bananenboom zitten vol met heerlijke sappige vruchten. Af en toe ben ik te laat voor de papaya en valt er 1 op de grond. Voor dat ik de uit elkaar gespatte vrucht kan opruimen hebben de honden een fruitparty. Ze vinden het heerlijk en vechten bijna om het vruchtvlees! 


XX Miranda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat je bericht achter