donderdag 11 augustus 2016

Baby 1 versus Baby 2

Ken je die uitspraak "zeg maar Nee want dan krijg je er 2"?

We hebben na veel aandringen van Charlotte de kleine pup van het asiel mee naar huis genomen. Ze blijft zeer waarschijnlijk echt klein en zal niet echt in de weg liggen in ins huis. Een extra hondje is prima maar niet weer een lobbes waar ik dagelijks over struikel hahaha.

Vanuit het asiel heeft ze de naam GiGi gekregen maar Charlotte noemt haar nu Tinkie, van Tinkerbell. Zelf roep ik "baby" en dan stormt ze op me af. De eerste week hebben we haar wel aan een zijden draadje gehad. Wat was ze ziek, vreselijk. Honden krijgen hier de ziekte van Lyme, karpattenziekte. Voor mensen kennen we dit hier gelukkig niet maar de honden gaan er echt dood aan. Ook kleine Tinkerbell was geïnfecteerd en het nare is dat je het pas merkt wanneer het hondje echt heel ziek is. Daarnaast had ze nare parasieten in haar buik. Al met al een hoopje ellende met hele hoge koorts. Tinkerbell is maar net 10 centimeter hoog en weegt maar 0,7 kilo dus dan is de reserve wel heel erg klein. Het was er op of er onder en gelukkig heeft ze het gehaald. Wat is ze schattig !!!!

Charlotte en Tinkerbell

Afijn. 
Pupje leefde weer op en Charlotte ging weer naar het asiel voor haar vrijwilligerswerk. Nicole ging gezellig mee. Al snel zat Nicole in het hok met pupjes en kwam ze het zusje van Tinkerbell tegen. Net zo klein en net zo schattig. Ze werd op slag verliefd. Zo had ik die middag 2 puppies in huis, hahahaha. Ze heet nu Cookie en gaat zodra ze alle inentingen heeft gehad met Nicole mee naar Nederland. 
De 2 dametjes veranderen af en toe in kleine monstertjes en scheuren door het huis. Zo grappig dat die grote Joep en Freya het voor ze op een lopen zetten. Ze herkennen er vrees ik geen hondjes in. We hebben gratis theater!

Cookie
Eindelijk even rustNog 1 weekje en dan moet Charlotte weer naar school, wat is de vakantie toch snel voorbij gegaan, pffff. De school naast ons huis is zelfs al weer begonnen. Vanochtend zag ik de burgpiepertjes wat onwennig naar binnen gaan, zo schattig. Ik weet nog hoe het voelde; kriebels in je buik!
We genieten nog maar even van het laatste weekje vakantie met onze gezellige gasten!

xx Miranda

1 opmerking:

  1. Veel geluk met en plezier van de hondjes.
    Erg dat pups bij jullie zo vaak ziek worden door Lyme.
    Groet, Geraldine
    geraldinesleven.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Laat je bericht achter