maandag 25 juli 2016

Ik ben verliefd

Het wordt zachtjes aan warmer op het eiland. Augustus en september zijn de warmste maanden van het jaar en dat ga ik nu behoorlijk voelen.  Ook in de vakantie sta ik rond 7 uur op en tot ongeveer 12 uur ben ik druk bezig met van alles en nog wat om daar zeker tot 4 uur in de middag van bij te komen. Een beetje zwemmen, rustig wat rommelen is al wat ik in de middag doe. Het is gewoon te heet om echt iets groots aan te pakken.

Op 16 juli hadden we een prachtige bruiloft op het Landhuis. Wat een leuke dag! Lieve mensen vanuit Nederland, Venezuela en natuurlijk van Curacao hebben met elkaar een geweldig feest gevierd. Wij waren er natuurlijk, al is het op de achtergrond, bij.


De dag voor de bruiloft is ook Nicole aangekomen om hier 6 weken te genieten. We zijn dus als gezin weer compleet. Heel gezellig en natuurlijk ook ouderwets druk.  Ik strijk en was weer net zoveel als een jaar geleden in Nederland hahahaha. En de koelkast is ook weer "ouderwets" leeg binnen een dag.


Vanmiddag hebben we weer eens een gezellige High Tea op het Landhuis gehouden ter ere van een verjaardag. Alle uitgenodigde dames kwamen met hoed en jurk naar het feestje. Warner bakte al vroeg zijn inmiddels beroemde scones. Het geheim zit hem in het beetje Rum dat hij er in doet. Mmmmm heerlijk. Omdat we met een High Tea niet meteen de zoetigheid neer kunnen zetten omdat dit smelt, heb ik tussen de scones/sandwiches en zoetigheid een rondleiding  over het landgoed gegeven. Het is zo leuk om te vertellen over de historie van het Landhuis. Vroeger riep ik altijd al dat ik graag met een groep Japanners/Chinezen door Amsterdam wilde trekken als gids, hahahaha, niet helemaal hetzelfde maar toch........


De jarige had al haar vriendinnen gevraagd om een donatie te doen in ons "asiel potje". Wat zijn we daar blij mee. Morgen gaan we meteen naar het asiel, waar Charlotte als vrijwilliger werkt, om het potje te legen. Alle hulp is nu zo welkom.  Door de vakantie zit het asiel overvol en dan is een leuk gevuld donatie potje natuurlijk heel erg welkom.Afgelopen zaterdag was ik zelf ook even in het asiel en ik zag daar een pupje........ een klein, fragiel meisje met licht blauwe ogen. Ze paste in mijn hand. Vol bewondering heb ik naar haar gekeken. Hoe kan het dat daar alles in zit, een hartje, niertjes,  een levertje en noem maar op! Zo klein, zo schattig en toch sterk genoeg om al vanaf de geboorte het zonder moeder te hebben gered. Ik ben verliefd vrees ik.......XX Miranda

3 opmerkingen:

 1. Ik ben benieuwd of de verliefdheid een blijvertje wordt :-).
  Gr, Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben benieuwd of de verliefdheid een blijvertje wordt :-).
  Gr, Margo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inmiddels woont ze bij ons. In de volgende blog ga ik jullie overladen met schattige foto's hahahahahaha

   Verwijderen

Laat je bericht achter