donderdag 5 mei 2016

Home is where the heart is?

De 10 dagen Nederland zitten er weer op. Wat was het koud!!!
De maandag dat we arriveerden was het slechts 3 graden en het regende. De kou sneed door al onze kleren heen en de regen striemde op onze gezichten. Van 32 naar 3 graden in 8 uur......

Het eerste dat Charlotte wilde doen was winkelen bij de Primark in Den Haag en tegen sluitingstijd was deze dan ook aardig leeg gekocht door ons hahahaha. Allemaal lekkere prullen, make up en nodige T-shirts. Eerlijk toegegeven..... ook ik heb best wel wat meegenomen, van krulspelden tot een nieuwe bikini (die heb je hier nooit genoeg). Heerlijk met Denise en Nicole en aanhang in een restaurantje gegeten om vervolgens met een broek, 2 shirts over elkaar en een vest onder 2 dekbedden in slaap proberen te komen. Koud Koud Koud.

Op dinsdag zijn we naar Denise in Rotterdam gegaan. Op de markt stond wederom een ijzige wind dus al snel waren we op de Lijnbaan om ook daar nog flink wat te kopen. Bij Charlotte stond een
T-shirt met groot Levis er op gedrukt op het verlanglijstje. Na een ijzig koude middag zijn we weer lekker gezellig met z'n allen uit eten gegaan. Tijdens het eten werd het plan bedacht om in plaats van 10 dagen te blijven shoppen we maar iets leuks moesten gaan doen. Zo ontstond het plan om naar Disneyland Parijs te gaan want elke dag shoppen en verder van de kou binnen moeten zitten pastte niet echt bij onze vakantie plannen.

Van zaterdag tot maandag zijn we in Disney gebleven en zowaar brak daar het zonnetje door. Wat hebben we een pret gehad. Achtbanen en/of een echt pretpark hebben we op Curacao niet dus elke attractie hebben we meerdere keren gedaan!

Ja en dan komt de dag dat je weer weggaat......

Dat zal toch altijd wel moeilijk blijven vrees ik. Je kinderen, ook al zijn ze volwassen, achter laten is een heel naar gevoel. Het goede nieuws is dat ze de zomervakantie lekker hier naar toe kunnen komen.
Wat was het een heerlijk gevoel toen de vliegtuigdeuren open gingen. De warmte omarmt je meteen en de geur van het eiland geeft je een instant vakantiegevoel.  Ik ben hier thuis, op dit eiland ligt nu een deel mijn hart. In Nederland ligt het andere deel, niet Nederland op zich, maar bij mijn 2 meiden. Prachtige jonge vrouwen die het maar mooi allemaal rooien daar in het koude kikkerlandje en het supergoed doen met hun studie. De zomervakantie laat gelukkig niet lang meer op zich wachten en dan kunnen ze allebei heerlijk komen genieten van al het moois op Dushi Korsou.

xx Miranda

2 opmerkingen:

 1. Het koude kikkerlandje is nu gevuld met heerlijk lente weer, jullie waren een week te vroeg in Nederland.
  Gelukkig hebben jullie je goed vermaakt.
  En Disneyland is natuurlijk even lekker genieten voor allemaal.
  Nu kun je weer uit kijken naar de zomervakantie dat je dochters bij jullie komen.
  groetjes Brenda (wonen in je eigen stijl)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik sluit me bij Annet aan je was net iets te vroeg in Nederland. Maar jullie hebben het gezellig gehad hier en daar gaat het natuurlijk om. Fijn dat je je zo thuis voelt op het heerlijke eiland.
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen

Laat je bericht achter