zondag 10 januari 2016

Anonieme Celebrity

Het is druk op Landhuis Bona Vista en ik werk me een slag in de rondte.

Airbnb is "DE site" van dit moment om reizen  te boeken en daar merken we bij Bona Vista alles van. De gasten die vertrekken worden meteen weer vervangen door nieuwe gasten. Het klinkt vast gek maar wanneer mensen na 2 weken weer vertrekken krijg ik toch telkens een weemoedig gevoel. Raar omdat je ze maar zo kort kent maar aan de andere kant zijn ze na een tijdje toch een soort van vrienden geworden.  Ze horen er gewoon bij. Elke dag maak je toch een gezellig praatje met iedereen en iedere dag horen we hun avonturen en belevenissen op het eiland. Sommigen komen op plaatsen waar wij zelf in al die 15 jaar vakantie op Curacao, nog nooit zijn geweest.

Zo was er ook een jong stel uit Berlijn. Leuke jongelui die net voor oud en nieuw arriveerden. Op Curacao is vuurwerk afsteken echt iets anders dan in Nederland. Harder, meer en vooral over meerdere dagen verspreidt. De grootste vuurwerkshow is op 31 december om 14.00 in Pietermaai. Een 7 miljoen klapper zou er worden afgestoken. Daar moesten we natuurlijk bij zijn. Samen met onze Nederlandse gasten en het Duitse stelletje hebben we het oorverdovende lawaai doorstaan. Terug op Bona Vista ontstond al snel het idee om wederom met elkaar de stad in te gaan om Oud en Nieuw te vieren op de pontjesbrug. Wat was dat leuk!! Alle mensen hadden klapstoelen en tafeltjes mee en zaten gezellig rondom de pontjesbrug te wachten tot het 00.00 was. Wij stonden op de brug en later zaten we gewoon op de grond, flesje champagne mee en natuurlijk wat oliebollen. Zo eenvoudig, zo leuk. Onze gasten genoten enorm. Tenslotte is het met elkaar toch leuker dan wanneer je in een vreemd land met z'n tweeën de jaarwisseling gaat vieren.Vandaag zijn ze vertrokken. Bij het afscheid vroegen we nog even naar zijn werk als muzikant. Vaag had hij er wel iets over gezegd maar hij was verder niet echt er op ingegaan. Ik vroeg hem letterlijk: "En, ben je al een beetje bekend" Hij antwoordde nonchalant :"Ja best wel" Glimlachend zei ik "Moet ik met je op de foto? Straks krijg ik nog spijt..."  Toen ze bij Warner in de auto zaten zei ik" Ik ga je straks wel even "googelen". Dat moest ik zeker doen riep hij zwaaiend. Ze waren het hek uit en ik pakte natuurlijk meteen mn telefoon hahahahaha. Tsjonge, dan word je toch ineens heel nieuwsgierig.
Wat denk je..... Duizenden fans die naar zijn concerten komen. Ik zag op YouTube arena's vol jonge mensen die deze rapper en zijn band toejuichten. En ik? Ik vraag gewoon: "En ben je al een beetje bekend" hahahaha. Hoe heerlijk moet het voor hem (en haar) geweest zijn om gewoon met ons mee op pad te gaan zonder enige "sterrenstatus". Nu begrijp ik ook de vraag of er meer Duitsers tijdens zijn verblijf op Bona Vista waren........ Achteraf ja...... Geen foto dus....... Daar gaat m'n momentje met een "echte" celebrity. Oh en dan onze Denise, ook zo grappig. Tijdens de vuurwerkshow praatte ze met de zanger en vroeg nog: "Valt zeker niet mee om je brood te verdienen met muziek?" We hebben vandaag echt dubbelgelegen.

Vanmiddag vertrekken onze gasten uit Trinidad & Tobago, voor ze het hek uit gaan google ik nog even hahahahaha.

xxMiranda

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke belevenissen in je post. De zanger heeft de moter echt even kunnen opladen en hoe leuk was het voor hem dat hij gewaardeerd werd door jullie voor zijn eigen ik.
  Dat het je met weemoed van sommige gasten afscheid neemt begrijp ik. Lang geleden werkte ik in Zwitserland in een hotel waar in de winter de mensen een week verbleven om te skien. Dan bouw je soms een vriendschappelijke band op en ben je niet blij met het afscheid. Gelukkig komen er altijd weer andere gezellige mensen voor terug. Dat zal bij jullie ook het geval zijn. Je leven zal nooit saai zijn met zoveel afwisseling.
  Werk en geniet ze!
  Gr, Margo
  (casadinarda.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat hij daar gewoon zichzelf heeft kunnen zijn.
  En heb je inmiddels laten weten dat je zijn naam gegoogeld hebt.

  Leuk verhaal....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk verhaal...ik snap dat dubbel liggen met je dochter achteraf....

  groetjes Dinka

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het lijkt me een verademing voor een bekend iemand als hij eens ongestuurd z'n gang kan gaan. Ik zou er niet aan moeten denken altijd mensen achter je aan, alleen omdat je bekend bent, brrrrr.
  Die gillende-fans-achterna-hollende-lieden snap ik trouwens ook niet, zo gênant!
  Leuk, dat het jullie zo goed af gaat dit leven, succes verder.
  Groet, Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig toch en leuk voor die lui dat ze gewoon even zich zelf kunnen zijn Voortaan gelijk maar even Google wat jij.Zekerheid voor alles
  Ik vind het een giller.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijk verhaal zeg. Ik kan me voorstellen dat jullie dubbel gelegen hebben. Voor hem heerlijk even zonder fans.
  Lieve groet Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die was vast blij even gewoon gewoon te kunnen zijn tijdens zijn vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat je bericht achter