woensdag 22 juli 2015

Mi ta kansa

Overmorgen staat de zeecontainer voor de deur. 80 m3 gaat er mee. Dat is een container van 12,19 meter lang 2,44 meter breed en 2,9 meter hoog. Dat moet toch wel een mega ding zijn denk ik zo. Ik heb er helemaal geen beeld bij. Hopelijk gaat alles er in :)

Inmiddels is het huis nagenoeg leeg. Alles staat netjes in de stal en we zitten op een bank zonder kussens en slapen op een matras, ook de boxspring is uit elkaar en staat keurig in bubbeltjes plastic te wachten.
In deze voormalige hooizolder werd Charlotte geboren

Als ik zo om heen kijk kan ik nog steeds niet geloven dat dit allemaal echt is. Na 15 jaar ben je een soort eenheid geworden met je huis en kan je je eigenlijk niet meer voorstellen hoe het is om er niet te wonen. Heel raar eigenlijk. Het huis is eigenlijk een onderdeel van de familie worden hahahaha; een soort familielid.
Ook al is het leeg en kaal het is nog steeds een heerlijke plek en zelfs op de kale bank zonder zitkussens kan ik heerlijk met de laptop op schoot een blogje schrijven. Ik voel me nog steeds "thuis".
Leeg.......

In de avonden probeer ik de eerste zinnen Papiaments te leren maar elke keer blijf ik hangen bij de zin: " Mi ta Kansa" of te wel "Ik ben moe" die ken ik inmiddels uit mn hoofd hihi. Je neemt gewoon niet veel op in deze weken omdat je hoofd zo vol zit met regeldingen.

Nog 2 nachtjes !!

xx Miranda
Een lege, maar toch nog mooie, tuin4 opmerkingen:

 1. Jullie gaan een spannende toekomst tegemoet.
  Heel veel succes en plezier.
  Groetjes Brenda ( wonen in je eigen stijl)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super spannend en emotioneel! Succes met alles 👍🌞

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super spannend een heel nieuw begin succes gr v Truus de Jong .
  Je kunt mij ook vinden op fasebook onder de naam :atelier t,OPSLAG .
  .

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lees het nu pas want ik was een paar daagjes weg. Ondertussen zijn jullie al op weg neem ik aan. Hoop dus dat je dit een keer leest? Alle geluk daar en ik hoop dat jullie droom gaat uitkomen. Vol spanning wachten wij op nieuwe verhalen.
  Groetjes Coby BON VOYAGE

  BeantwoordenVerwijderen

Laat je bericht achter