donderdag 9 juli 2015

Madeliefste in een doos

Na ons "ik vertrek feest" was ik echt even 2 dagen uitgeblust. Hoofdpijn, rillerig gewoon helemaal naar. Het harde werken van de afgelopen tijd gaat natuurlijk ook niet zonder enige lichamelijk ongemakken, de leeftijdsklok tikt gewoon door.

We hebben nog 2 volle weken voordat de zeecontainer komt en de bovenverdieping is op de bedden na leeg. YEAH YEAH. Wat een rust geeft dat!  Nog een 1 weekje doorwerken en ik kan op mijn tuinbedje liggen wachten tot de container komt. Als moeder van 4 meiden en een beestenstapel heb ik heel wat moeten plannen en dat komt nu dan eigenlijk goed van pas. Met elke dag een beetje zijn we toch maar mooi bijna klaar.

Er gaat ook niet ongezien een doos in. Ik zoek echt alles uit. En wat je dan allemaal tegenkomt ....
Vanaf de 1e vaderdag en moederdag heb ik de tekeningen, versjes en knutseltjes bewaard. Uiteraard gaan die allemaal mee. Mijn kleutertjes van toen hebben er echt op gezwoegd en dat kan ik natuurlijk nooit meer weg doen.

Vanaf de dag dat Warner en ik trouwde bracht hij cadeautjes en bloemen mee. Al die kleine kaartjes heb ik door de jaren heen bewaard. Zo leuk om ze allemaal weer eens door te lezen. Omdat we zo goed op schema liggen gun ik mezelf ook de tijd om lekker met een doos op schoot en een kop thee er door heen te gaan. Een momentje van rust in deze drukke periode.xx Miranda

2 opmerkingen:

 1. Hoi Miranda,

  Dat zijn idd hele dierbare herinneringen, iets waar je zeker geen afscheid van en mag en kunt nemen! Wij hebben in december mijn ouders verhuisd naar een verzorgingshuis, ja en dan moet er ook ingepakt worden en een huis leeg gehaald worden.
  En dan kom je ook allerlei dierbare dingen tegen, en dingen waarvan je waarom hebben ze dat in godsnaam bewaard!
  Nou nog 1 weekje doorzetten en dan kun je even in de relaxmodus en wachten tot de container komt en dan over naar een heel mooi avontuur!

  Liefs Vittoria ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Not only are you enjoying "revisiting" those beautiful pieces of art, but your children/their children/etc. will love them as much as you when they "find" then one day in the future. I have even published some of my nieces' letters they wrote to me 35 years ago when I moved from the US to The Netherlands. They were a hit on my blog. Succes met de verhuizing! Exciting time for your family! Linda@Wetcreek Blog

  BeantwoordenVerwijderen

Laat je bericht achter