zondag 24 mei 2015

Dag lieve Jistke


Het afscheid van onze Jitske heb ik voor jullie in een vlog gemaakt (vlog=video blog).
Via onderstaande link kun je hem bekijken.

xx Miranda

https://youtu.be/iijf9Edvp4c

6 opmerkingen:

 1. Nou ja zeg.....ik las de aanhef en ik denk he? Jitske is dus ook mijn naam en ik ken jou helemaal niet. Maar al snel begreep ik waar het over ging. Kan me voorstellen dat zo'n afscheid letterlijk pijn in je hart doet. Ik wens je veel geluk in Curacao en ben er zeker van dat al jullie levende have een goed "nieuw" thuis krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh, dat zou ik echt nooit kunnen hoor, mijn paarden wegdoen, ik vind het knap dat je het kunt, maar ik zou ze nooit achter kunnen laten, het zijn echt mijn maatjes, eentje heb ik al van veulen af aan, ik zou kapot van verdriet zijn denk ik!
  Heel veel sterkte, liefs, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gisteren nog lekker met de Friezen over het strand gereden, ik zou echt niet zonder ze kunnen.
  Sterkte ook met de verdere voorbereidingen.

  Groetjes, Inge
  deknotwilg.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb je blog vidio gezien het ging mij zelfs aan het hard wat moet dit moeilijk voor jullie zijn zelf heb ik ook een keer afscheid moeten nemen van zo een lief paard het was niet eens van mij maar ikmocht het verzorgen jaen dan ook nog zo ,n mooie FRIES !!!!onze trots !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Natuurlijk wil ik jullie wel heel veel sterkte toewensen ,want het is niet alleen verhuizen maar ook heel veel afscheid nemen !!gr vTruusde Jong uit FRIESLAND !!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Verhuizen is emotioneel vaak, maar in dit geval zal het nog meer pijn hebben gedaan. Het is wat om zo' n lief beest een ander huisje te geven. Hij was echt een deel van het gezin denk ik. Fijn dat je een goed thuis voor hem gevonden hebt. Of was het nou een zij..? Excuses dat weet ik nu niet meer. Succes verder met alles liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen

Laat je bericht achter